eeeeeeee

Ne morate uložiti mnogo truda da postignete savršen look i da vas primijete. Iskoristite ove savjete koji će vam olakšati odabir outfita u kojem će te biti primjećeni.

Sigurno ste posmatrajući celebrityje, ali i žene koje nisu dio javnosti, primijetili kako uvijek odlično izgledaju iako se čini da nisu uložile previše truda u svoj outfit. Kako postići taj savršeni look, a opet ne uložiti previše truda, otkrivamo vam kroz nekoliko pravila kojih se svaka žena s dobrim modnim stilom pridržava nezavisno ima li vremena za dugo posmatranje  pred ogledalom ili samo nekoliko minuta da postigne to savršenstvo.

OMILJENI OUTFIT Svaka žena ima jedan komad odjeće koji joj odlično stoji i u njemu se uvijek osjeća dobro. Taj komad odjeće stavite na vidljivo mjesto u ormaru i posegnite za njim kada ste u nedoumici šta obući ili kad jednostavno nemate vremena razmišljati uopšte o oblačenju.

wwwwwwwww

VIŠE PUTA U ISTOM Od ponavljanja outfita ne morate strahovati. Ako se osjećate dobro u tome što ste nosile prije tri dana, ponovite tu odjevnu kombinaciju u kojoj ste sami sebi zablistali.

JEANS Traperice koje savršeno prate liniju vašeg tijela možete nositi u dnevnom izdanju, za odlazak na kavu s prijateljicama, na posao uz dobar sako ili možda za večernji izlazak uz neku glamuroznu majicu. Dobre traperice uvijek spašavaju loš dan.

OBUĆA Cipele mogu uobličiti svaku kombinaciju, nezavisno o tome radi li se o potpeticama ili patikama. Zato obuću koju volite i stalno nosite dobro čuvajte kako bi vam što duže potrajala i spašavala vas u situacijama kada ne znate čime podići kombinaciju koju nosite.

qqqqqq

FRIZURA Istraživanja su pokazala da se žene osjećaju najbolje kada su zadovoljne frizurom. Često nemamo vremena ujutro prije posla kosi posvetiti dosta pažnje, ali postoji rješenje i za to. Vaša frizura može imati „vau-efekt“ i s malo uloženog vremena. Dovoljno je da prođete prstima kroz kosu i uz pomoć malo laka ili pjene postići savršenu frizuru. Visoko podignut rep takođe možete biti rješenje kada nemamo vremena.

CRVENI RUŽ Najbolji make-up spasitelj svake žene jeste ruž i to, po mogućnosti, crveni jer uz njega nećete proći neprimjećeno. Zato ga uvijek držite u torbici jer zauzima malo mjesta, a spasit će vas kad je to potrebno.

STIL Za kraj – važno je da nosite ono što volite, a ne što trend nameće. Ako niste vješte u visokim potpeticama, iako ih svi nose, nemojte se povoditi za tim modnim stilom. Izgledaćete nezgrapno i loše. Držite se svog stila i onoga po čemu ste prepoznatljivi.