yay-18887892-digital_1475613118_300x200Da ostavimo sa strane priče kako ljudska vrsta nije predodređena na monogamiju i da flert nije prevara, vrlo često nalazimo dokaze za mušku prevaru.

Ne mislimo samo na intimni odnos kao jedini način na koji nas muški pol može prevariti. Šta je sa flertovima, dopisivanjima, mislima, eventualnim izlascima, frazama Ona mi je samo drugarica?

Možda djeluje smiješno kada kažemo da je fizička prevara najmanje bolna. Možda partner uspijeva da fizički bude vjeran, a psihički vara mjesecima ili godinama.

Kako spriječiti psihičku prevaru? Nažalost, vjerovatno je nemoguće, jer ne postoji način da kontrolišemo nečije misli ili želje? Da li treba izaći iz veze, ako počnemo da maštamo o drugoj osobi? Odgovor bi vjerovatno bio DA, ali realne situacije nam pokazuju drugačiju situaciju.

0-5

Veze ponekad opstaju, iako partner mjesecima vodi paralelenu vezu kako u glavi tako i na javi. Jednu osobu voli, druga ga privlači, a sa trećom ima odličnu komunikaciju! Pitanje je: Da li možemo da pronađemo jednu osobu za sve i zaštitimo se prevare?

Ima li ljubav rok trajanja? Nakon nekoliko godina nije rijetkost da jedan od partnera zatraži nešto drugačije jer je navika učinila svoje. Konkretno ovdje su momci na tapetu jer su po prirodi nevjerniji i mnogo teže se vezuju. Kakva je to idealna žena kojoj će zauvijek da budu vjerni? Odgovor vjerovatno nemaju ni oni sami, ali činjenica je da samo rijetki izuzeci se mogu pohvaliti da su pronašli djevojku za cijeli život i da ih ostale ne zanimaju.

Ključ je vjerovatno u psihi.

– Život je previše kratak i ukoliko pronađeš osobu koja ti odgovara u 70% stvari, trudiš se da je sačuvaš i voliš svakim danom sve više – ovo je bio odgovor jednog divnog momka koji planira da zaprosi svoju djevojku. Iskušenja su to da provociraju i pokušaju da zamute misli i razum, ali samo osobe , to jest muškarci koji znaju šta hoće i misle na svoju partnerku naučiće kako da odole svemu.

kragna-ruz-neverstvo-prevara

Nemojte da vas zavaraju priče, jer pravi muškarac koji zaista voli svoju ljepšu polovinu, ne vara i nema potrebe za drugom kakva god da mu je priroda. Ukoliko zna da je ona vrijedna njegove ljubavi, sačuvaće svu ljubav, strast i požudu samo za nju.