dud2

Džud Devero nas je uvela u jedan bajkovist svijet ljubavi  koji prkosi svjetovima, vjekovima i razumu.  Mislim da svi oni koji su napušteni maštaju o iznenadnom princu koji će odagnati sve boli i patnje i pružiti nezamislivu sreću i bezuslovnu ljubav.  Ova knjiga naprosto zarobi srce, poželite biti zaljubljeni i utoniti u snove ljubavi da naprosto gubite realnost iz vida.  Ovo je jedna zaista topla priča, lagana za čitanje i bez ikakvih naprezanja i tumačenja bilo kakvih detalja. 

E sad priča će vam djelovati toliko fiktivno da će vam u momentima zaista biti smješno i zapitaćete se zašto čitati dalje. Ali nemojte odustati jer upoznaćete trenutnu tugu jedne savremene i slomljene žene zbog napuštanja. Onda kad poklekne i pomisli da više nema gdje i kome obratiti se nalazi se u jednoj maloj crkvi. Sama u bolu na podu crkve hvata se za slamku spasa i bjeg od patnje. Iznenada upoznaje muškarca svog života i to, zamislite muškarca iz šesnaestog vijeka. Ljubav koju je osjetila prema muškarcu iz šesnaestog vijeka snažnija je od vremena. Oboje osjećaju snažnu povezanost a ta povezanost probija sve granice razuma i realnosti. Znala je da je voljena, obožavana i da mu je potrebna baš onakva kakva jeste.

Njihova ljubav i povezanost odvešće ih u avanturu, a sve ono što njih veže neće moći ni naslutiti koliko  će ih vezati sa prošlošću.

Znate ono kad vam treba odmor od neke knjige nabijene snažnim emocijama e tad vam preporučujem da pročitate bajkovitu priču DŽud  Devero koje će pomjeriti granice vašeg  uma  i zagolicati vaše želje za muškarcem koji vas voli bezuslovno i onako kako vam jepotrebno.